sprawdzales poziom oleju ?
[INFO] "Nasi" dilerzy
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
[INFO] "Nasi" dilerzy
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
- Podklejony
-
-
UWAGA!
W tym temacie wszystkie wpisy muszą być zatwierdzone przez moderatora. W związku z tym proszę o cierpliwość i nie dublowanie wpisów z racji tego, że poprzedni się nie pojawił.
[INFO] "Nasi" dilerzy
Z racji, że poniższa lista zrobiła się trochę nieaktualna, kolega ruwado (wielkie dzięki mu za to, że się podjął, dobra robota ) postanowił wziąć sprawę w swoje ręce i zrobił listę aktualną - LINK
starty post:
jeśli są jacyś inni, lub aktualni dają ciała, proszę o info :idea:
mam już dość odpowiadania codziennie na to samo pytanię, więc takim skrótem, alfabetycznie:
danielcio - Kraków
lucasrally - Bielsko-Biała
rims.net.pl - kolega nie jest już dilerem, ale deklaruje, że ma kontakty i możliwości, więc testujcie , udziela rabatów flotowych przy zakupach za gotówkę - Tychy, Zabrze, Katowice
jaczak1 - Carsed Mińsk Mazowiecki, w ofercie Skoda i VW
imelvis - flota i nie tylko, cała Polska z naciskiem na małopolskę i podkarpacie - 665092218
mundito79 - Bednarek, Łódź, Skoda, VW, MINI i BMW
Polaksalon - zarzeka się, że będzie miał dobre ceny w Warszawie, czekamy na relacje
Prośba aby z zapytaniem wysyłać tylko konfiguracje ze strony Skody :idea:
Podobno zero kontaktu, poproszę info na PWOstatnio edytowany przez spj; 5971.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
przybyło kilku dilerów, ale trudno wszystkich od razu uznać za "naszych", dlatego mile widziane byłyby relacje z zakupów, oczywiście nie chodzi o szczegóły, ale gdyby ktoś był zadowolony lub co ważniejsze NIE zadowolony, to warto o tym skrobnąć :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Powitać,
brałem OII za pośrednictwem Jaczak1 z Carsed.
cena na poziomie innych którzy są na liście, ale miałem najbliżej.
kontakt z gościem utrudniony, telefonu potrafi nie odbierać przez kilka dni, na maila też nie odpisuje.
Zaznaczyłem że wszystkie instalacje mają być fabryczne i ... autoalarm partacze montowali na miejscu. Poziom instalacji to dno, np. kable puszczone skosem w skrzynce bezpieczników, po instalacji czujników wnętrza tapicerka nie przylega jak fabrycznie.
Pomijam sam fakt wyglądu samych czujników i przycisku serwisowego który majta się pod deską a powinien być na słupku.
Jeżeli będę planował kolejne zakupy w Skodzie to z pewnością u innego sprzedawcy.
Pozdr.
Andrzej
Komentarz
-
-
Witam. Kupiłem w Inter Auto Kraków, Kocmyrzowska 1A u danielcio. Wszystko bardzo sympatycznie przebiegło, bez problemów. Bardzo sympatyczna obsługa, nie wciskają na siłę auta jak co niektóre salony w których byłem. Auto do odbioru zgodnie z terminem realizacji, kontakt oraz załatwienie wszelkich formalności związanych z zakupem auta i rejestracją bez zastrzeżeń. Papiery do rejestracji przesłane kurierem, ubezpieczenie też załatwione bez jazdy do Krakowa, pojechałem zamówić i wpłacić zaliczkę oraz potem po odbiór auta. Co do ceny auta to taniej nie znalazłem. Opinia może dość przeterminowana bo to jednak 2012r był jak brałem ale myślę, że informacje ogólne odnośnie tego salonu się przydadzą. Jak ubezpieczałem auto to tego Pana w br. widziałem, że dalej tam pracował. Polecam salon
Co do serwisu to z likwidacji szkody komunikacyjnej nie do końca byłem zadowolony. Były niedociągnięcia ale nie na tyle poważne by kalkulowało się jechać do nich na reklamację.
Komentarz
-
-
No to się nie popisali... Pierwszy raz widzę negatywna opinię o Danielu. Sam wysłałem do niego kilku kolegów po auta i do dziś są mi wdzięczni.
Jak się chłop zaprze to w sądzie może ich w przysłowiowych "skarpetkach" puścić... Chyba taniej wyszłoby im go jakoś finansowo przeprosić...
Zobaczymy co z tego wyjdzie.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Jako, że ostatnio przerobiłem zakup Octavii, to chciałbym skomentować każdego ze sprzedawców, bo do każdego z nich napisałem i najważniejsze zaproponować kogoś nowego!!
Salon i sprzedawcę, które chciałbym zaproponować, to:
Auto Salon Murawski i Luzar
ul. Jedynaka 4, 32-020 Wieliczka
Sprzedawca: Mariusz Górecki, [email protected], T +48 12 25 27 427, KOM +48 514 600 012
Kontakt rewelacyjny, super miła atmosfera zarówno w czasie kontaktu telefonicznego, jak i w czasie wizyty w salonie - czułem się tak jak powinienem przy zakupie nowego auta! Jestem raczej trudnym Klientem i tutaj nigdy nie czułem że Sprzedawca ma mnie dość Najważniejsze - cena danielcia została przebita i nigdzie nie udało mi się dostać lepszej ceny oraz fajny termin realizacji. Pan Mariusz chętnie doradza, jest elastyczny i pomaga w wyborze w razie potrzeby. Szczerze mogę polecić - miałem >200km po auto ale było warto!
Zamieszczone przez szkodadanielcio - Kraków
Zamieszczone przez szkodajaczak1 - Carsed Mińsk Mazowiecki, w ofercie Skoda i VW
Zamieszczone przez szkodaimelvis - flota i nie tylko, cała Polska z naciskiem na małopolskę i podkarpacie - 665092218
Zamieszczone przez szkodamundito79 - Bednarek, Łódź, Skoda, VW, MINI i BMW
Zamieszczone przez szkodaPolaksalon - zarzeka się, że będzie miał dobre ceny w Warszawie, czekamy na relacje
Mam nadzieję, że komuś pomogę w wyborze. Ja ze swojej strony polecam jednoznacznie Pana Mariusza z Wieliczki!Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Mogę polecić salon z Wieliczki - największy upust, bezproblemowa i sympatyczna obsługa, terminowy odbiór, dobra komunikacja mailowa, poprosiłem o pomalowanie felg w kolorze antracytowym jeszcze przed odbiorem - żaden problem, zamówimy, będzie Pan zadowolony . Kontakt: [email protected] . Papiery do rejestracji przyszły Pocztexem, wystarczyła jedna wycieczka po odbiór szkodnika. Jedna ważna rzecz, o której nie wiedziałem i nam nie powiedzieli - auto MUSI być ubezpieczone w dniu rejestracji, warto o tym pamiętać.
Wcześniej wysłałem zapytania ofertowe do kilkunastu sprzedawców z całej Polski załączając numer konfiguracji - część w ogóle nie odpowiedziała, u większości upusty były symboliczne, ciekawe że do finału przeszło dwóch sprzedawców z Krakowa i Wieliczki i jeden ze Śląska. Najdrożej było w Łodzi :roll:
Komentarz
-
-
Ja polecam [email protected]. Pierwszy raz spotkałem się ze sprzedawcą, który na maile nie odpowiada lakonicznie i jednym zdaniem. Dla mnie rewelacyjny sprzedawca. Upusty bardzo zbliżone do Wieliczki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TomaszWJa polecam [email protected]. Pierwszy raz spotkałem się ze sprzedawcą, który na maile nie odpowiada lakonicznie i jednym zdaniem. Dla mnie rewelacyjny sprzedawca. Upusty bardzo zbliżone do Wieliczki.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez TomaszWJa polecam [email protected]. Pierwszy raz spotkałem się ze sprzedawcą, który na maile nie odpowiada lakonicznie i jednym zdaniem. Dla mnie rewelacyjny sprzedawca. Upusty bardzo zbliżone do Wieliczki.
Dostałem taki sam rabat w VW i skusiłem się na Golfa. Z drugiej strony przeważyło także to, że mam wszystko bliżej bo w Poznaniu. Mam nadzieje że nie będę żałował.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadanielcio - Kraków
rims.net.pl - kolega nie jest już dilerem, ale deklaruje, że ma kontakty i możliwości, więc testujcie , udziela rabatów flotowych przy zakupach za gotówkę - Tychy, Zabrze, Katowice
imelvis - flota i nie tylko, cała Polska z naciskiem na małopolskę i podkarpacie - 665092218
Polaksalon - zarzeka się, że będzie miał dobre ceny w Warszawie, czekamy na relacje
Kto doszedł, kto ubył?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez szkodadanielcio - Kraków
Kto doszedł, kto ubył?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micrusecWitam,
Gdzie na OCP wyrażacie opinie o "Nasi" dilerzy, na Fabia Club jest przykład ciekawej "transakcji" z zakupem Fabia II :
http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/vie...232177#p232177DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Pytałeś o używane a ja sprzedaję nowe tak jak w mojej stopce używane sporadycznie
Jest podany także mail firmowy pod którym siedzę cały dzień w pracy od 8-20 i tez śmiało można na niego pisaćDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Jako że poćwiczyłem zamówienie nowej trójeczki odniosę się do ostatnich opinii:
Auto Salon Murawski i Luzar
ul. Jedynaka 4, 32-020 Wieliczka
Sprzedawca: Mariusz Górecki, [email protected], T +48 12 25 27 427, KOM +48 514 600 012
Potwierdzam, błyskawiczny kontakt i najniższa cena!!! Odpowiedź na każde pytanie. Powyższe opinie nie są wyssane z palca. Polecam
Kraków Kocmyrzowska – Daniel P. Tak jak już napisali poprzednicy: kontakt rewelacyjny, zawsze odpowiedź na każde zadane pytanie, ceny bardzo korzystne ale zostały przebite przez salon z Wieliczki – chociaż minimalnie. Polecam
Carsed Mińsk Mazowiecki – wysłałem maila na ogólny adres salonu – bez odpowiedzi.
Bydgoszcz - Piotr Żyła [email protected]. Szybka odpowiedź – wyczerpująca, też widać profesjonalne podejście, ale cena trochę wyższa od liderów. Polecam
Ogólnie wysłałem 17 zapytań – otrzymałem 9 odpowiedzi. Jeden z dilerów mnie rozwalił, pisząc wprost, że nie ma na placu takiego samochodu jak skonfigurowałem i proponuje zakup u lokalnego dilera, bez podania oferty z ceną na samochód do produkcji (Rex Auto Rzeszów).
Dla odmiany można jednak inaczej (Krotoski Cichy Poznań) – dostałem ofertę na moją konfigurację oraz na identyczną cenę, ale na samochód z placu z rocznika 2014. Tyle, że cena była wysoka.
Diler, u którego kupiłem obecną jedynkę – dał rabat w wysokości ¾ tego rabatu jaki dostałem – nawet jak powiedziałem wprost, że mam dużo lepszą ofertę, nie wykazał chęci do kontynuacji rozmowy (byłem osobiście w salonie). Skwitował - "ja mogę tyle zaoferować" koniec rozmowy.
I teraz: zakup w Łodzi – ZIMNY. Dostałem maila z odpowiedzią i kontakt na PW tu na forum – Rafał Gatczenia [email protected]. Rozmawialiśmy też telefonicznie. Rabat ciut niższy niż w Małopolsce (ale dużo bliżej, tak, że zamówienie złożyłem i poznałem Rafała osobiście) i ciut większy niż w Bydgoszczy. Rozmowa z Rafałem to sama przyjemność – wszystko konkretnie i w miłej atmosferze. Widać lata pracy w branży. Jak odbiorę moją nową zabawkę dopiszę wrażenia z odbioru. Polecampozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz